Subsidie 2022

In sommige gevallen kun je een subsidie van de overheid krijgen voor het weg laten halen van asbest. In de meeste gevallen kunt u deze subsidie echter alleen als bedrijf krijgen. Als particulier is het verkrijgen van een subsidie alleen mogelijk als het gaat om asbestdaken.

Subsidie verwijderen asbest

Asbest subsidie voor particulieren

Als particulier is het verkrijgen van een subsidie alleen mogelijk als het gaat om asbestdaken.

Subsidie regeling verwijderen asbestdaken

Als u uw asbestdaken wilt verwijderen kunt u gebruik van de Subsidieregeling verwijderen asbestdaken. Deze subsidieregeling is gericht op particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. U vraagt de subsidie uiterlijk 6 maanden na de uitvoering van de verwijdering van het asbest dak aan.

Het aanvragen van deze subsidie is mogelijk tot 31 december 2019 bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Heeft u hier vragen over, naam dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Hoeveel subsidie kunt u ontvangen?

De subsidie bedraagt € 4,50 per m2 verwijderd asbestdak met een maximum van €25.000 per adres. U kunt alleen in aanmerking komen voor de subsidie als de oppervlakte van het geïnventariseerde asbestdak meer dan 35m² bedraagt.

Komt u hiervoor in aanmerking?

U komt voor deze subsidie in aanmerking wanneer u degene bent die de rekening betaalt voor het verwijderen van het asbestdak. Particulieren, (agrarische) ondernemingen, non-profit organisaties of overheden komen hiervoor in aanmerkingen.

Vragen?

Neem contact op met onze adviseur

Adviseur Asbestkoning

E-mail mij
Bel

Asbestkoning.nl heeft een hecht team van gecertificeerde asbestspecialisten (voor zowel verwijdering als inventarisatie). Onze mensen en ons bedrijf worden aan strenge eisen gecontroleerd en door onze klanten als zeer goed beoordeeld.

Gecertificeerde partijen zijn te herkennen aan een SC-530 (verwijdering) certificaat en een SC-540 (Asbestinventarisatie) certificaat.

Voor elke klus hebben wij een oplossing
Verwijderen asbest, asbest inventarisatie, golfplaten, dakisolatie, gevelbeplating, Plafonds, tegels, Zeil, leidingwerken, schoorstenen andere klussen.

Complexe- en spoedklussen
Wanneer een klus complex is of met spoed moet worden uitgevoerd, lopen de kosten vaak onredelijk hoog op.

Asbestkoning.nl rekent hiermee af en hanteert voor dit soort klussen normale tarieven!

Spoedklus?
Bel ons direct op 085 401 68 75