Asbest laten verwijderen

Voor u asbest kan laten verwijderen dient u in eerste instantie een asbestinventarisatie uit te laten voeren. Heeft u een asbestinventarisatie laten doen en blijkt daaruit dat u asbest heeft die u niet zelf mag verwijderen. Dan dient u de asbest te laten verwijderen door een gecertificeerd saneringsbedrijf. Bekijk hieronder wat u moet regelen.

Asbest laten verwijderen

Huurders
U moet asbest direct melden bij uw verhuurder. De verhuurder (huiseigenaar) is verantwoordelijk voor het veilig laten verwijderen van de asbest. U hoeft zelf niks te doen.

Huiseigenaren
U bent verantwoordelijk voor de verwijdering van de asbest. Laat een asbestinventarisatie opmaken om te kunnen bepalen welke stappen u moet ondernemen.

Pandeigenaar
U bent verantwoordelijk voor de verwijdering van de asbest. Laat een asbestinventarisatie opmaken om te kunnen bepalen welke stappen u moet ondernemen. Bekijk ook wat er mogelijk is wat betreft asbest regelingen voor ondernemers.

Wat is asbestsanering?

In de bouw houdt de term saneren of sanering in het verbeteren door wat verouderd en vervallen is te verwijderen. Met andere woorden: het laten verwijderen van asbest in of om uw woning, schuur of bedrijfspand.

Wie mag asbest verwijderen?

Asbest dient verwijderd te worden door een gecertificeerd saneringsbedrijf en alle werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd conform certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering voor asbestinventarisatie en asbestverwijdering.

Asbestkoning.nl is een bedrijf dat kan zorg dragen voor zowel inventarisatie als verwijdering. Onze mensen en ons bedrijf worden aan strenge eisen gecontroleerd en door onze klanten als zeer goed beoordeeld.

We hebben voor elke klus een oplossing. Wanneer een klus complex is of met spoed moet worden uitgevoerd, lopen de kosten vaak onredelijk hoog op. Asbestkoning rekent hiermee af en hanteert voor dit soort klussen normale tarieven!

Vragen?

Neem contact op met onze adviseur

Adviseur Asbestkoning

E-mail mij
Bel

Asbestkoning.nl heeft een hecht team van gecertificeerde asbestspecialisten (voor zowel verwijdering als inventarisatie). Onze mensen en ons bedrijf worden aan strenge eisen gecontroleerd en door onze klanten als zeer goed beoordeeld.

Gecertificeerde partijen zijn te herkennen aan een SC-530 (verwijdering) certificaat en een SC-540 (Asbestinventarisatie) certificaat.

Voor elke klus hebben wij een oplossing
Verwijderen asbest, asbest inventarisatie, golfplaten, dakisolatie, gevelbeplating, Plafonds, tegels, Zeil, leidingwerken, schoorstenen andere klussen.

Complexe- en spoedklussen
Wanneer een klus complex is of met spoed moet worden uitgevoerd, lopen de kosten vaak onredelijk hoog op.

Asbestkoning.nl rekent hiermee af en hanteert voor dit soort klussen normale tarieven!

Spoedklus?
Bel ons direct op 085 401 68 75