Asbestinventarisatie

Wilt u een asbestinventarisatie laten uitvoeren? Wij helpen u graag verder!

Bij sloop of renovatie is het vanuit wet- en regelgeving verplicht voorafgaand aan de uitvoering een asbestinventarisatie uit te laten voeren door een SC-540 gecertificeerd asbestinventarisatie bedrijf.

Asbestkoning.nl helpt u graag verder! Altijd op korte termijn. Bel ons voor meer informatie of vraag direct een offerte aan!

Stappenplan Asbestinventarisatie conform SC540

  • uitvoeren van deskresearch. Documenten van de eigenaar worden bestudeerd op aanwijzigingen of er asbesthoudende / asbestverdachte materialen zijn toegepast.
  • interview met de eigenaar / beheerder om de historie van het bouwwerk, constructie, object of installatie op het gebied van asbest te achterhalen.
  • inspectie op de projectlocatie.
  • monstername van asbestverdachte materialen.
  • analyse van de genomen monsters door een RvA geaccrediteerd laboratorium.
  • rapportage met bevindingen, resultaten analyses, locaties waar het asbest zich bevind, foto’s en adviezen voor asbestverwijdering cq voor de gebruikers als het asbest niet verwijderd wordt.

Vragen?

Neem contact op met onze adviseur

Adviseur Asbestkoning

Michel Kluve

E-mail mij
Bel

Asbestkoning.nl heeft een hecht team van gecertificeerde asbestspecialisten (voor zowel verwijdering als inventarisatie). Onze mensen en ons bedrijf worden aan strenge eisen gecontroleerd en door onze klanten als zeer goed beoordeeld.

Gecertificeerde partijen zijn te herkennen aan een SC-530 (verwijdering) certificaat en een SC-540 (Asbestinventarisatie) certificaat.

Voor elke klus hebben wij een oplossing
Verwijderen asbest, asbest inventarisatie, golfplaten, dakisolatie, gevelbeplating, Plafonds, tegels, Zeil, leidingwerken, schoorstenen andere klussen.

Complexe- en spoedklussen
Wanneer een klus complex is of met spoed moet worden uitgevoerd, lopen de kosten vaak onredelijk hoog op.

Asbestkoning.nl rekent hiermee af en hanteert voor dit soort klussen normale tarieven!

Spoedklus?
Bel ons direct op 085 401 68 75