Over Asbestkoning.nl

Asbestkoning.nl faciliteert tussen klant en behoefte. Door onze achtergrond in de asbest sector merkte we al snel dat klanten niet wisten waar ze terecht konden voor het inventariseren en verwijderen van asbest. Om dat helder en begrijpbaar te maken zijn wij Asbestkoning.nl gestart. Asbestkoning.nl heeft een uitgebreid netwerk van asbest experts. Wij koppelen de juiste mensen aan iedere opdracht.

Momenteel bestaat Asbestkoning.nl meer dan 4 jaar. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht maar we werken grotendeels door het hele land. Asbestkoning.nl heeft intussen veel ervaring, onze klanten zijn tevreden en we werken netjes en correct.

Asbestkoning.nl werkt met een hecht team van meer dan 20 gecertificeerde asbest specialisten voor zowel verwijdering als inventarisatie. Onze mensen en ons bedrijf is opgeleid volgens de laatste richtlijnen en is door onze klanten als zeer goed beoordeeld.
Onze specialisten zijn te herkennen aan SC-530 (verwijdering) en SC-540 (inventarisatie) certificering. Voor de verwijdering van asbest hebben we een goede samenwerking opgebouwd met o.a. Buijs Asbest. Buijs Asbest is erg gedreven in het zoeken naar een oplossing voor onze klanten. Op basis van goede ervaringen en goede berichten van klanten hebben we een nauwe samenwerking opgebouwd.

Wat we voor u kunnen betekenen

Asbestkoning.nl denkt mee en adviseert de klant om asbest zo goed en goedkoop mogelijk te laten inventariseren en verwijderen. Om u zo goed mogelijk van dienst te te kunnen zijn werken we altijd met de laagst mogelijke prijs. Hoe dat werkt?

  1. U vraagt een offerte aan via het offerteformulier op onze website.
  2. U ontvangt van ons een uitgebreide mail met daarin een scherpe prijs voor het rapport en de nodige materiaal monsters. Ook ontvangt u extra informatie over alles waar u rekening mee moet houden.
  3. Zodra u akkoord bent gegaan met ons voorstel neemt een van onze experts contact met u op om een afspraak in te plannen.
  4. Zodra de expert is geweest en zijn opname heeft gedaan worden de materiaalmonsters in het laboratorium onderzocht. Zodra de uitslag bekend is wordt het inventarisatierapport opgesteld en aan u verzonden.
  5. Blijkt uit het rapport dat er asbest verwijderd moet worden dan helpen wij u verder met de nodige vervolgstappen.

Wij houden ons dagelijks bezig met het faciliteren tussen onze klanten en de asbest experts. We helpen klanten op weg met de nodige kennis en informatie en zorgen ervoor dat de asbest experts hun werk kunnen doen. Ook houden we contact met het asbest inventarisatiebureau en het asbestverwijderingsbedrijf zodat onze klanten zich nergens zorgen over hoeven te maken. Ook nadat het inventarisatierapport is verzonden bemiddelen we bij vragen en vervolgstappen.

Vragen?

Neem contact op met onze adviseur

Adviseur Asbestkoning

E-mail mij
Bel

Asbestkoning.nl heeft een hecht team van gecertificeerde asbestspecialisten (voor zowel verwijdering als inventarisatie). Onze mensen en ons bedrijf worden aan strenge eisen gecontroleerd en door onze klanten als zeer goed beoordeeld.

Gecertificeerde partijen zijn te herkennen aan een SC-530 (verwijdering) certificaat en een SC-540 (Asbestinventarisatie) certificaat.

Voor elke klus hebben wij een oplossing
Verwijderen asbest, asbest inventarisatie, golfplaten, dakisolatie, gevelbeplating, Plafonds, tegels, Zeil, leidingwerken, schoorstenen andere klussen.

Complexe- en spoedklussen
Wanneer een klus complex is of met spoed moet worden uitgevoerd, lopen de kosten vaak onredelijk hoog op.

Asbestkoning.nl rekent hiermee af en hanteert voor dit soort klussen normale tarieven!

Spoedklus?
Bel ons direct op 085 401 68 75